Concorde 2000 Nyíltvégű Befektetési Alap

Concorde 2000 Befektetési Alap az első nyíltvégű befektetési alapunk. Eredményei hozzájárultak az Alapkezelő hírnevének megalapozásához. A magyar piac egyik legsikeresebb alapja, amely konzervatív befektetési politikájával tíz éves fennállása alatt több mint négy és félszeresére növelte a befektetők pénzét, éves átlagban közel 17 százalékos hozamot érve el.

Kiegyensúlyozott vegyes alap, amely kötvények mellett részvényeket is tart a portfóliójában megcélzott átlagként egyharmad arányban. Az értékpapírok kiválasztása  társaságunk értékalapú befektetési szemléletét, illetve annak eredményét tükrözi.

Azoknak az ügyfelek jó választás, akik egy alap megvásárlásával a biztonságos kötvénybefektetések mellett a részvények hozamát is élvezni szeretnék és bíznak az Alapkezelő további jó befektetési döntéseiben.

Célunk, hogy a Concorde 2000 Alapot a következő évtizedben ugyanaz az elismerés övezze, mint eddig.

Nettó eszközérték – A grafikonon bemutatott adatok a múltra vonatkoznak, a múltbeli adatokból nem lehetséges a jövőbeli hozamra, változásra és teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni.
...
Dokumentumok
...
Jelentések
...

Havi portfólió jelentés

Forgalmazók
...