Concorde 3000 Nyíltvégű Befeltetési Alap

A Concorde 3000 befektetési jegyeit olyan befektetőknek ajánljuk, akik egy mérsékelten magasabb részvényarányú (60%) és kockázatú, konzervatívan kezelt, vegyes típusú közép- és hosszú távú (minimum 5 év) befektetési lehetőséget keresnek.
Az Alapkezelő törekszik arra, hogy hosszú távon az Alap eszközeinek átlagosan a 40%-át legfőképpen a Magyar Állam által kibocsátott államkötvényekbe, diszkont kincstárjegyekbe, továbbá alacsony kockázatú fix és változó kamatozású vállalati kötvényekbe, jelzáloglevelekbe, egyéb hitelviszonyt megtestesítő értékpapírokba és egyéb alacsony kockázatú tőke- és pénzpiaci eszközökbe, ügyletekbe fektesse. Az Alap eszközeinek 60%-át pedig legfőképpen Közép-Európában, de jó piaci lehetőségek esetén más régióban, kibocsátott, tőzsdén jegyzett részvényekbe fekteti. Az Alap a törvényi limitek betartásával köthet származtatott ügyleteket.

Nettó eszközérték – A grafikonon bemutatott adatok a múltra vonatkoznak, a múltbeli adatokból nem lehetséges a jövőbeli hozamra, változásra és teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni.
...
Dokumentumok
...
Jelentések
...
Forgalmazók
...