Partneri rendszer

A fejlett világban évszázadok óta működő partneri rendszer a társaságunk sikeres működésének záloga. Úgy véljük, hogy a magas színvonalon végzett munka garanciája a munkatársak motivációjában rejlik. Ezért törekszünk arra, hogy kollégáink szakmai előmenetelét cégbeli részesedéssel jutalmazzuk, ezzel is erősítve az elkötelezettséget, a hosszú távú gondolkodást és az ügyfeleink által belénk vetett bizalmat.

Az eddig elért és a jövő sikereit, a közös szellemi és anyagi célokat a kollégákkal és közeli üzleti partnerekkel a fentieknek alárendelve kívánjuk elérni. Célunk az, hogy a társaság tulajdonosi struktúrája mindenkor tükrözze ezt.
Szabó László, Bilibók Botond, Móricz Dániel, Cser Tamás


A TULAJDONOSI STRUKTÚRA A VÉGSŐ TULAJDONOSI PARTNEREKET MUTATVA (KÖZVETLENÜL ÉS KÖZVETETTEN) 
Szabó László 15,93%
Bilibók Botond 20,32%
Móricz Dániel 10,88%
Cser Tamás 2,84%
További munkatársak 0,13%
Összesen 50,1%

(A fennmaradó kisebbségi részvénycsomag pénzügyi befektetők tulajdonában van.)

Hiszünk abban, hogy az a partneri rendszer, amelyben társaságunk működik, nem csak megkülönböztet bennünket a piaci szereplők többségétől, de a mindenkori emberi tényezőt előtérbe helyező szemléletünk az elért eredmények alapja is. Eddig elnyert belföldi és nemzetközi elismeréseink csak akkor érnek valamit, ha ügyfeleink és üzleti partnereink sok év távlatából ítélik úgy meg, hogy érdemes velünk dolgozni.