A befektetési döntés

A befektetések világára is igaz, hogy csak úgy lehet megalapozottan, határozottan és gyorsan állást foglalni, hosszú távon eredményesnek lenni, ha folyamatos szellemi befektetéssel figyelünk, kutatunk, ami sok rászánt idővel, tanulással és alázattal is jár.

A magas színvonalon végzett vagyonkezelés nagyon komplex kihívást, sokszor nem is annyira egyértelmű folyamatok ok-okozati összefüggését, történések kölcsönhatását jelenti, nagyon sok szempontot, mindenekelőtt a kockázatok mibenlétét kell vizsgálni és figyelembe venni.

A HOLD Alapkezelő (korábbi Concorde Alapkezelő) portfóliókezelői csapata felvállalja a döntéseket, működésünk kezdete óta a befektetési döntésekre fókuszálunk. Elsősorban ebben és nem javaslatok sokaságában hiszünk, befektetési döntéseink minősége pedig az általunk kezelt befektetési alapok teljesítményén, nettó eszközértékén keresztül visszamenőleg is követhető. A nettó eszközérték napi szintű bizonyítványt jelent, a HOLD befektetési alapok révén több ezer ilyen nyilvánosan is elérhető bizonyítvánnyal rendelkezünk.

Prémium vagyonkezelés >>