Privát bankár

A privát vagyonkezelés legfontosabb kettőse az ügyfél és a privát bankár. Az ügyfél és az ügyfélközpontúság minden szolgáltatónak az első számú célja kell, legyen.

Ügyfeleink igényeinek megismerése és megértése hosszú, időigényes folyamat, amire mi rászánjuk az időt. Ahhoz, hogy minél eredményesebbek legyünk, a legjobban felkészült munkatársakra van szükségünk. Nemcsak a befektetések, hanem a vagyon strukturálása, az adózási kérdések, a jogi szabályozás, a nemzetközi piaci ismeretek, tehát a privát banki szolgáltatások nemzetközileg használt skálája az, ami ügyfeleink számára a végső eredményt adja.

Privát bankáraink egyéni felkészültsége tehát létfontosságú. Személyes kapcsolattartás útján, teljes diszkréció mellett végzik a legmagasabb szintű munkát. Mindenre időt szánva két attitűd ötvözésére törekszünk: megfontolt döntéshozatalra, illetve a kor kihívásainak megfelelő pénzügyi megoldásokra.

A legjobban felkészült privát bankároknak is van egy erős korlátjuk – az idő. Ezért csak annyi ügyfél vagyonával kapcsolatos teendőket lehet egy emberre bízni, amennyit ő tisztességesen el tud látni.

Privát vagyonkezelés >>