Privát Vagyonkezelési szolgáltatásunkat 1997-ben elsőként vezettük be Magyarországon. Már 1994-től befektetési alapokat kezelve vallottuk, hogy nagy felelősség bárkit befektetési döntés elé állítani és a döntés felelősségét ráruházni, elvárva, hogy az ügyfél folyamatosan naprakész legyen és határozott, gyors döntéseket hozzon, hiszen ezen esetben éppen ő maga kellene, hogy legyen a saját maga vagyonkezelője!

A vagyonkezelés lényege, hogy a kapott mandátum szerint a befektetésekkel kapcsolatos teendőket átvállaljuk, erre szól a felhatalmazásunk. Ebben alapvetően különbözik a privát vagyonkezelési szolgáltatásunk a piacon jól ismert privát banki szolgáltatásoktól. Mi nap mint nap figyelemmel kísérjük a portfóliókat és a szükséges módosításokat is megtesszük anélkül, hogy ügyfeleinket bármilyen formában zavarnánk, ezzel is levéve a döntésekkel járó terheket partnereink válláról.

Kérdése van, jelezze nekünk és visszahívjuk!
Név:
Telefonszám:
E-mail:Hitünk és meggyőződésünk, hogy a befektetési szakma magas szintű művelése a nap 24 órájában folyamatos figyelmet igényel. Egy-egy megalapozott befektetési döntéshez hosszú napok elemzési munkája és sokszor megfelelő időzítés is szükséges, ezek szakmai kérdések!