Eszmecsere 2022.

A HOLD Alapkezelő Zrt. 2022-ben újra személyesen, a Művészetek Palotájában szervezte meg Eszmecsere rendezvényét. A május 24-i kerekasztal beszélgetés fókuszában a következő témák voltak:

  • Tartós lesz-e az infláció?
  • Mibe fektessünk inflációs környezetben?
  • Kína és a globális gazdaság helyzete
  • Magyarország és a forint jövője


A kerekasztal beszélgetés résztvevői

Cser Tamás, részvényportfólió-kezelő, partner
Makara Tamás, portfóliókezelő
Móricz Dániel, befektetési igazgató, partner

Szabó Balázs, portfóliókezelő
Szabó Dávid, portfóliókezelő
Szabó László, Felügyelő bizottság elnöke, partner
Zsiday Viktor, portfóliókezelő

Válaszolunk

Az Eszmecserén nem jutott időnk minden feltett kérdésre válaszolni, ezért ebben a formában válaszoljuk meg azokat. Ide kattintva olvashatók a kérdések és válaszok. 


Az elhangzott előadások felvétele

A fenti tartalom személyes és bizalmas információt tartalmazhat és kizárólag a címzett(ek)nek szól. Tartalmának nem engedélyezett terjesztése, módosítása vagy nyilvánosságra hozatala törvénytelennek minősülhet. Amennyiben a jelen tartalom tévedésből jutott el Önhöz, kérjük, értesítse a feladót. Továbbá, amennyiben nem Ön ennek a tartalomnak a címzettje vagy ilyen személyhez való eljuttatásnak a felelőse, úgy ezt a tartalmat nem másolhatja és nem juttathatja el más számára. Jelen oldal teljes tartalmának azon véleményei, következtetései és egyéb információi, amelyek nem vonatkoznak a HOLD Alapkezelő Zrt. hivatalos üzletmenetére, nem tekinthetők általa kiadottnak vagy engedélyezettnek. A fenti tartalomban kifejtett vélemények nem feltétlenül tükrözik a HOLD Alapkezelő Zrt. nézeteit.