Hogyan hat az életünkre a jegybanki döntéshozatal? Milyen szerep jut az egyes devizáknak, meddig tarthat a deviza-leértékelési verseny? Az infláció vagy a defláció a gazdaság réme? Milyen utak vannak a válságból való kilábalásra jegybanki oldalról? Meddig maradhatnak függetlenek a jegybankok?

Ezekre és más kérdésekre kerestünk választ a 2013. május 9-én megrendezett Eszmecserénken. Rövid összefoglalónkat a lenti videókon nézheti meg!

A rendezvényen előadóként részt vettek:

Bilibók Botond – a HOLD Alapkezelő vezérigazgatója
Cser Tamás – vezető portfóliókezelő – HOLD Alapkezelő
Faragó Ferenc, Makara Tamás - portfóliókezelők - VM és VM Alapkezelő
Móricz Dániel – vezető portfóliókezelő – HOLD Alapkezelő
Szabó László – a HOLD Alapkezelő Igazgatóságának elnöke
Zsiday Viktor – portfóliókezelő – HOLD Alapkezelő

Jegybank-centrikus világ

jegybanki függetlenség vége

A pénz értéke és a devizák mozgása

Befektetési döntéshozatal

A fenti tartalom személyes és bizalmas információt tartalmazhat és kizárólag a címzett(ek)nek szól. Tartalmának nem engedélyezett terjesztése, módosítása vagy nyilvánosságra hozatala törvénytelennek minősülhet. Amennyiben a jelen tartalom tévedésből jutott el Önhöz, kérjük, értesítse a feladót. Továbbá, amennyiben nem Ön ennek a tartalomnak a címzettje vagy ilyen személyhez való eljuttatásnak a felelőse, úgy ezt a tartalmat nem másolhatja és nem juttathatja el más számára. Jelen oldal teljes tartalmának azon véleményei, következtetései és egyéb információi, amelyek nem vonatkoznak a HOLD Alapkezelő Zrt. hivatalos üzletmenetére, nem tekinthetők általa kiadottnak vagy engedélyezettnek. A fenti tartalomban kifejtett vélemények nem feltétlenül tükrözik a HOLD Alapkezelő Zrt. nézeteit.