A HOLD Alapkezelő hetedik alkalommal szervezte meg Eszmecsere rendezvényét. A 2016. május 11-i előadásokból egy-egy rövid ízelítőt talál az alábbi videókban. A beszélgetések fókuszában az alábbi témák voltak:

EU-TÁMOGATÁSOK ÉS ALACSONY KAMATOK HÁTSZELÉBEN VITORLÁZIK A MAGYAR GAZDASÁG MI LESZ, HA ELÁLL A SZÉL? További témák:

  • MNB: Lesz-e negatív kamat Magyarországon? (Már van…)
  • Nyugat-Európa: Defláció a fogyasztói árakban, elszálló árak az ingatlanpiacon
  • Elfáradt-e a kínai sárkány? Miért kell nekünk erre különösen figyelni?
  • Felfordulás az olajpiacon. Örülhetünk neki?
  • Amerikai választások – növekvő populizmus

A kerekasztal beszélgetés résztvevői: Szabó László, a HOLD Alapkezelő Zrt. társalapítója, Móricz Dániel befektetési igazgató, partner, Cser Tamás vezető portfóliókezelő, partner, Zsiday Viktor a Citadella Alap portfóliókezelője, Faragó Ferenc és Makara Tamás a Concorde-VM Alap portfóliókezelői. Egy rövid összefoglaló erejéig a lejátszás gombra kattintva tekintheti meg válaszainkat.

Deflációs félelmek

Társadalmi egyenlőtlenségek

Olaj, arany és befektetések

Magyar Gazdaság

A fenti tartalom személyes és bizalmas információt tartalmazhat és kizárólag a címzett(ek)nek szól. Tartalmának nem engedélyezett terjesztése, módosítása vagy nyilvánosságra hozatala törvénytelennek minősülhet. Amennyiben a jelen tartalom tévedésből jutott el Önhöz, kérjük, értesítse a feladót. Továbbá, amennyiben nem Ön ennek a tartalomnak a címzettje vagy ilyen személyhez való eljuttatásnak a felelőse, úgy ezt a tartalmat nem másolhatja és nem juttathatja el más számára. Jelen oldal teljes tartalmának azon véleményei, következtetései és egyéb információi, amelyek nem vonatkoznak a HOLD Alapkezelő Zrt. hivatalos üzletmenetére, nem tekinthetők általa kiadottnak vagy engedélyezettnek. A fenti tartalomban kifejtett vélemények nem feltétlenül tükrözik a HOLD Alapkezelő Zrt. nézeteit.