HOLD Alapkezelő kilencedik alkalommal szervezte meg Eszmecsere rendezvényét. A 2018. május 29-i előadásokból egy-egy rövid ízelítőt talál az alábbi videókban. A beszélgetések fókuszában az alábbi témák voltak:

  • A részvénypiacok jövője
  • Forint árfolyam és infláció
  • Prociklikus gazdaságpolitika
  • Kriptopénzek
  • A kerekasztal beszélgetések során a fentieken túl számtalan témát érintettünk, többek között az EU és Magyarország jövőjéről is értekeztünk

A kerekasztal beszélgetés résztvevői: Szabó László, a HOLD Alapkezelő Zrt. társalapítója, partner; Móricz Dániel befektetési igazgató, partner; Cser Tamás vezető portfóliókezelő, partner; Zsiday Viktor a Citadella Alap portfóliókezelője, Faragó Ferenc és Makara Tamás a Concorde-VM Alap portfóliókezelői. Egy rövid összefoglaló erejéig a lejátszás gombra kattintva tekintheti meg válaszainkat.

A részvénypiacok jövője

Forint árfolyam és infláció

Prociklikus gazdaságpolitika

Kriptopénzek

A fenti tartalom személyes és bizalmas információt tartalmazhat és kizárólag a címzett(ek)nek szól. Tartalmának nem engedélyezett terjesztése, módosítása vagy nyilvánosságra hozatala törvénytelennek minősülhet. Amennyiben a jelen tartalom tévedésből jutott el Önhöz, kérjük, értesítse a feladót. Továbbá, amennyiben nem Ön ennek a tartalomnak a címzettje vagy ilyen személyhez való eljuttatásnak a felelőse, úgy ezt a tartalmat nem másolhatja és nem juttathatja el más számára. Jelen oldal teljes tartalmának azon véleményei, következtetései és egyéb információi, amelyek nem vonatkoznak a HOLD Alapkezelő Zrt. hivatalos üzletmenetére, nem tekinthetők általa kiadottnak vagy engedélyezettnek. A fenti tartalomban kifejtett vélemények nem feltétlenül tükrözik a HOLD Alapkezelő Zrt. nézeteit.