A HOLD Alapkezelő Zrt. tizedik alkalommal szervezte meg Eszmecsere rendezvényét. A 2019. május 23-i kerekasztal beszélgetés során elhangzottakról készült összefoglalókat a lenti négy videóban tekintheti meg. A beszélgetések fókuszában a következő témák voltak:
  • Portfólió-átalakítás és egy kockázatos, de vonzó befektetés 
  • A forint értékállósága 
  • Borús világgazdasági kilátásokra árazva  
  • Doppingfüggő világgazdaság 
  • Baloldali politikai fordulat

A kerekasztal beszélgetés résztvevői: Szabó László, a HOLD Alapkezelő Zrt. társalapítója, partner; Móricz Dániel befektetési igazgató, partner; Cser Tamás vezető portfóliókezelő, partner; Zsiday Viktor a Citadella Alap portfóliókezelője, Faragó Ferenc és Makara Tamás a HOLD VM Alap portfóliókezelői. A lejátszás gombra kattintva tekintheti meg az eseményről készült felvételeket.

Portfólió-átalakítás és egy kockázatos, de vonzó befektetés

A forint értékállósága 

Borús világgazdasági kilátásokra árazva  

Doppingfüggő világgazdaság

Baloldali politikai fordulat

A fenti tartalom személyes és bizalmas információt tartalmazhat és kizárólag a címzett(ek)nek szól. Tartalmának nem engedélyezett terjesztése, módosítása vagy nyilvánosságra hozatala törvénytelennek minősülhet. Amennyiben a jelen tartalom tévedésből jutott el Önhöz, kérjük, értesítse a feladót. Továbbá, amennyiben nem Ön ennek a tartalomnak a címzettje vagy ilyen személyhez való eljuttatásnak a felelőse, úgy ezt a tartalmat nem másolhatja és nem juttathatja el más számára. Jelen oldal teljes tartalmának azon véleményei, következtetései és egyéb információi, amelyek nem vonatkoznak a HOLD Alapkezelő Zrt. hivatalos üzletmenetére, nem tekinthetők általa kiadottnak vagy engedélyezettnek. A fenti tartalomban kifejtett vélemények nem feltétlenül tükrözik a HOLD Alapkezelő Zrt. nézeteit.