Gyakori kérdések

Válassza ki, mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban merült fel kérdése!

Online Befektetési Alapok
Online Vagyonkezelés
Privát VagyonkezelésMilyen devizanemben utalhatok be?

Az online befektetési alapok szolgáltatások kapcsán magyar forint, euró és amerikai dollár utalásokat fogadunk be.Mekkora összegtől lehet számlát nyitni?

A számlanyitás kapcsán nincs minimum induló összeg.Milyen devizanemben lehetnek számláim?

Az Ügyfélszámlára történő befizetéseket a befizetés devizanemétől függően a HOLD Alapforgalmazó Zrt. magyar forint, euró és USA dollár devizanemben tartja nyilván.Milyen számláról tudok utalni?

Amennyiben az Ön beazonosítása nem a HOLD Alapforgalmazó Zrt. székhelyén elvégzett személyes beazonosítás útján történt, hanem az Ön által megadott bankszámla alapján (Igazolt Fizetési számla útján történő beazonosítás), úgy a Keretszerződés 7.3 pontja alapján jogszabályi rendelkezés okán Társaságunk csak a számlanyitás folyamán megadott bankszámlaszámról fogad utalást.

  • Amennyiben a beazonosítást végző banknál rendelkezik egyéb bankszámlával amelyről utalni szeretne, a bankszámlakivonat fejléces részét töltse fel ügyfélkapunkon a felhasználó nevére kattintva „okmányfeltöltés” menüpontban.
  • A rendszerünkben regisztrálttól eltérő számlaszámról érkezett összeg automatikusan vissza utalásra kerül ugyanazon számlaszámra, amelyről az utalás érkezett. 

Amennyiben az Ön beazonosítása a HOLD Alapforgalmazó Zrt. székhelyén elvégzett személyes beazonosítás útján történt nincs beutalási korlátozás.

Amennyiben az ügyfél beazonosítása a megadott bankszámla alapján történik (Igazolt Fizetési számla útján történő beazonosítás) a keretszerződés 7.3 pontja alapján társaságunk csak a megadott bankszámlaszámról fogad utalást. Más bankszámláról érkezett összeg automatikusan visszautalásra kerül. Személyes azonosítást követően bármilyen számlaszámról kezdeményezhet utalást. Kitölthetem újból a megfelelési tesztet?

Igen, bármikor kitöltheti újra, de kérjük, hogy a valóságnak megfelelő adatokkal töltse ki. A kitöltött eredményeket a Megfelelési tesztről küldött pdf-ben tekintheti meg a Dokumentumok menüpont alatt.Milyen okmányok szükségesek a számlanyitáshoz?

A szükséges iratok felsorolását az alábbi linken érheti el: https://hold.hu/szamlanyitas/szemelyes-szamlanyitas/Hogyan rendelhetek meghatalmazottat az online befektetési alapok számlámhoz?

Kérjük, hogy a meghatalmazni kívánt személlyel együtt fáradjanak be személyesen Ügyfélszolgálatunkra, ahol a meghatalmazási eljárást munkatársaink lebonyolítják. A személyes megjelenésre a Pénzmosás elleni törvény idevonatkozó szabályai miatt van szükség. A meghatalmazáshoz szükséges okmányok: személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, adóazonosító jel, mely legyen a meghatalmazónál és a meghatalmazott(ak)nál is.Megváltozott az aláírásra jogosult a cégnél. Mi a teendő?

Kérjük, hogy forduljon munkatársainkhoz, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére a változásokkal kapcsolatosan.

E-mail: info@hold.huTovábbi segítségre van szüksége?
Itt találja felhasználói kézikönyveinket:

Online befektetési alapok regisztráció felhasználói kézikönyv
Online befektetési alapok ügyfélfelület felhasználói kézikönyv