Gyakori kérdések

Válassza ki, mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban merült fel kérdése!

Online Befektetési Alapok
Online Vagyonkezelés
Privát VagyonkezelésMilyen devizanemben utalhatok be?

Az online vagyonkezelés keretében jelenleg HUF mellett EUR és USD vagyonkezelést végzünk.Mekkora összegtől lehet számlát nyitni?

A számlanyitás kapcsán nincs minimum induló összeg, azonban a befektetést csak akkor tudjuk elindítani, ha a beutalás eléri a minimum 25 000HUF, 100EUR vagy 100USD összeget.Milyen számláról tudok utalni?

Amennyiben az Ön beazonosítása nem a HOLD Alapforgalmazó Zrt. székhelyén elvégzett személyes beazonosítás útján történt, hanem az Ön által megadott bankszámla alapján (Igazolt Fizetési számla útján történő beazonosítás), úgy a Keretszerződés 7.3 pontja alapján jogszabályi rendelkezés okán Társaságunk csak a számlanyitás folyamán megadott bankszámlaszámról fogad utalást.

  • Amennyiben a beazonosítást végző banknál rendelkezik egyéb bankszámlával amelyről utalni szeretne, a bankszámlakivonat fejléces részét töltse fel ügyfélkapunkon a felhasználó nevére kattintva „okmányfeltöltés” menüpontban.
  • A rendszerünkben regisztrálttól eltérő számlaszámról érkezett összeg automatikusan vissza utalásra kerül ugyanazon számlaszámra, amelyről az utalás érkezett. 

Amennyiben az Ön beazonosítása a HOLD Alapforgalmazó Zrt. székhelyén elvégzett személyes beazonosítás útján történt nincs beutalási korlátozás.Milyen okmányok szükségesek a számlanyitáshoz?

A szükséges iratok felsorolását az alábbi linken érheti el: https://hold.hu/szamlanyitas/szemelyes-szamlanyitas/Hogyan rendelhetek meghatalmazottat az online vagyonkezelési számlámhoz?

Az online vagyonkezelési számlához meghatalmazott megadása nem lehetséges.Megváltozott az aláírásra jogosult a cégnél. Mi a teendő?

Kérjük, hogy forduljon munkatársainkhoz, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére a változásokkal kapcsolatosan.

E-mail: info@hold.huMitől függ az alkalmassági teszt eredménye?

Az Alkalmassági teszt kitöltése komplex képet ad a kockázatvállalási hajlandóságáról, befektetési szándékáról, ismereteiről. Mindezt, valamint a portfóliónk kockázati attitűdjét figyelembe véve születik meg a válasz mely portfóliónk alkalmas Önnek.