Gyakori kérdések

Válassza ki, mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban merült fel kérdése!

Online Befektetési Alapok
Online Vagyonkezelés
Privát VagyonkezelésHol találom az adóigazolást?

A Holdonline felületen, a Dokumentumtárban található az adóigazolás, és a feltöltésről külön e-mail értesítést is küldünk.Lehet-e rendszeresen befizetni?

Természetesen lehet, online vagyonkezelés esetén, a portfólióra érkező összeget automatikusan befektetjük, az utalás indítását követően nincs további teendője a befektetéssel. Fontos!: Tartós befektetési számlára (TBSZ) befizetés adott év utolsó banki napjáig történhet. Ezt követően új TBSZ számlát kell nyitni.Mikor kapom meg a portfóliókimutatásom?

Minden hónap 10. banki napjáig elkészítjük a havi portfóliókimutatást.Hogy vezethetek át pénzt az online befektetési alapok és az online vagyonkezelés számlái között?

Az átvezetéshez szükséges, hogy Önnek mindkét szolgáltatása aktív legyen.

  • Amennyiben Ön az online befektetési alapok számlájáról szeretne átvezetést indítani, kérjük írja meg a pontos összeget és a kedvezményezett számla kódját az ” üzenetek / üzenet küldés ” menüpontra kattintva.
  • Amennyiben Ön az online vagyonkezelt számláról szeretne átvezetést kezdeményezni, azt a ” tranzakciók / átvezetés másik szolgáltatás ” menüpontból tudja elindítani.Hogy válthatok alacsonyabb, magasabb kockázatú portfólióra?

Az alkalmassági teszt bármikor újratölthető, a válaszai alapján ítéljük meg az Ön kockázati profilját.Hogy szüntethetem meg a portfólióm?

Amennyiben kiutalás, átvezetés indításakor a teljes egyenleget választja, a portfóliója automatikusan meg fog szűnni.Hogy szüntethetem meg a vagyonkezelést?

A HOLD Alapkezelő Zrt. hatályos Üzletszabályzatának II. bekezdésének 12. pontja tartalmazza a portfóliókezelés megszűnésének eseteit.