A Concorde Alapkezelő lett az Év Alapkezelője, illetve a legjobb magyar részvény befektetési alap kezelője

A Money Moon, a BAMOSZ adatainak felhasználásával idén 13 kategóriában díjazta a legjobb hazai alapokat és alapkezelőket. A Money Moon a hazánkban elérhető hazai és külföldi befektetési alapokat, nyugdíjpénztári portfóliókat és unit-linked eszközalapokat rangsorolja objektív kritériumrendszer alapján.

A Concorde Alapkezelő szerezte meg idén az Év Legjobb Alapkezelője díjat, illetve a legjobb magyar részvény befektetési alap is az Alapkezelőé lett. Kiss Imre, a Money Moon Kft. ügyvezető igazgatója a díj átadáskor kiemelte, hogy az alap kockázati profilban sokkal jobb volt, mint versenytársai.

Az Év Alapkezelője díjat átvevő Szabó László, a Concorde Alapkezelő Igazgatóságának elnöke szerint „Számunkra azért is nagy elismerés ez a kitüntetés, mert ezeket a jó eredményeket a magyar, valamint a nemzetközi piacokon befektetők számára egyaránt nehéz esztendő után sikerült elérni és megtartani.”

A Concorde Alapkezelő 2001-ben elsőként kapta meg a BAMOSZ kitüntetését, az „Év legjobb Alapkezelője” díját.

2006-ban a Concorde Alapkezelő az ügyfelek elismerésenként megkapta a Mastercard „Az év legjobb Befektetési Alapkezelője” díját is. A Mastercard előzetesen 500 befolyásos magyar vállalatvezető véleményét kérte ki a hazai alapkezelőkről.

2010-ben a Concorde Alapkezelő a Euromoney Magazin világszintű felmérésében négy kategóriában, 2011-ben pedig öt kategóriában lett első helyezett.

sajto 04 mod

A képen:
Szabó László, a Concorde Alapkezelő Igazgatóságának elnöke és partnere, Móricz Dániel, a Concorde Alapkezelő vezető portfóliókezelője és partnere, és Szöllősi Ferenc a Dialóg Befektetési Alapkezelő Igazgatóságának elnöke