Befektetés minden mennyiségben

Az internet megjelenésével megváltozott mindannyiunk élete. Míg régen a pénzügyi vagyonkezelés területén is az információ megszerzése volt igen nehéz és fáradságos feladat (húsz évvel ezelőtt, amikor kezdtünk, akkor még javában így volt), addig ma olyan információ-dömping van, hogy annak szűrése, felhasználása jelent komoly kihívást.

Megjelent a blog műfaja. Mi is ezzel indítottunk, ez volt a második stratégiai döntés. Ötletadónk a Vakmajom.hu volt, nagyon szerettük olvasni. Aztán rákaptunk számos más, zömmel külföldi blogra. Az addig igen zárt pénzügyi kezelés, tőzsdézés világa hirtelen megváltozott és azzal szembesültünk, hogy ebben a fantasztikus információs szabadságban ez a műfaj és eszköz lehetőséget teremt arra, hogy közelebb hozzuk az érdeklődőkhöz ezt a szakmát. Így indult útjára az Alapblog.hu.

Mindenki temeti a nyomtatott sajtót. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de azt tapasztaltuk, hogy amikor az Alapblog.hu anyagaira támaszkodva az A lapot kinyomtattuk és ügyfeleinknek, partnereinknek elküldtük, sok pozitív visszajelzést kaptunk és az Alapblog olvasottsága is megugrott. Az érdeklődésre tehát nem lehet panasz.

Ez a lap nem üzleti vállalkozás. Inkább azt tükrözi, hogy van ma Magyarországon egy olyan szakmai műhely, amely őszinte hivatástudattal komolyan veszi a dolgát és a legnagyobb márkanevek mellett is megállja a helyét a versenyben.

A lap előfizethető. Az éves előfizetés 1600 forint.

 

Előfizetési akciónkért kattintson ide!

 

Bilibók Botond
vezérigazgató