Hétvégi cikkajánló

Holdblogról

Az már nem kérdés, lesz-e negyedik hullám, az viszont még kétséges, hogy mindez mekkora lezárásokhoz vezet majd a mindennapi életünk és a gazdaság szempontjából.

A Catholic Investment Services egyik alapítója, Scott Malpass egyebek között arról tájékoztat interjújában, hogy milyen gondolkodás kell vezérelje a vallásos tőkebefektetőket, és mely ágazatokhoz „nem szabad hozzányúlniuk”.

Aki teheti, ne most vegyen használt autót! A megnövekedett kereslet mellett a kínálat még mindig nem tért vissza a pandémia előtti szintekre.

Tovább a cikkhez
Podcast

Podcastereink visszatértek az évad első adásával, amiben a nyári élményeik mellett az elmúlt hónapok piaci élményeit is kitárgyalták.

Tovább a cikkhez
Gazdaság

Mégsem volt olyan jó ötlet a Brexit? A kamionsofőrök hiányából adódóan több terméket érintő áruhiány van Nagy-Britanniában.

Tovább a cikkhez
Tőzsde

A világ harmadik legnagyobb konténerszállító cége 5 hónapra befagyasztja a szállítási díjakat, hogy megvédje az ügyfeleit a további áremelkedéstől.

Tesla elektromos auto piaci részesedése 1 év alatt 19 százalékról 15 százalékra csökkent, köszönhetően a versenytársak által piacra dobott új elektromos modelleknek.

Vásárolj most, fizess később! Az új online fizetési megoldás megvalósítására egy egész iparág épült ki, melybe legújabb akvizíciójával a PayPal is belép.

El Salvador elsőként vezeti be hivatalos fizetőeszközként a bitcoint. Milyen indokok állnak a háttérben és mit jelenthet ez a kriptovaluta árfolyamára tekintve.

Tovább a cikkhez