Hétvégi cikkajánló

Holdblogról ajánljuk

Arra a kérdésre, hogy mikor lesz érdemes újra beszállni a bitcoinba egy hónapja valószínűleg még sokan – köztük szerzőnk is – más választ adtak volna. A legnépszerűbb kriptodeviza azonban az utóbbi időben újra emelkedő pályára lépett, így megvizsgáltuk a vele kapcsolatban fellépő legfontosabb kérdéseket.

Egy vállalat életében mindig meghatározó kérdés a vezérigazgató utódlásának kérdése! A generációváltás nehézségeit most Bojár Gábor nem rég megjelent könyve alapján vizsgáltuk meg.

Tovább a cikkhez
Gazdaság

Már nem csak a víruskezelés terén beszélhetünk Svéd modellről, az ország az M&A tevékenység terén is egy újdonsággal állt elő.

Tovább a cikkhez
Tőzsde

Hogyan emelkedhet egy vállalat részvényárfolyama, a bejelentésre, hogy jelentős összegeket fordít anyagilag nem megtérülő projektekre? A Pinduoduo bemutatta, hogy a jó ügy érdekében tett adomány is növeli a részvényesi értéket.

A bankkártya szolgáltatásokat nyújtó fintech vállalat azt tűzte ki célul, hogy pénzt spóroljon meg felhasználói számára. Hogyan érték el, hogy a szolgáltatásukat kipróbáló emberek 90%-a nem tér vissza eredeti szolgáltatójához?

Tovább a cikkhez