Hétvégi cikkajánló

Holdblogról ajánljuk

A benzinár a járvánnyal összefüggő gyors zuhanása után ismét lendületesen emelkedik: új lélektani szinthez, az 500 forinthoz közelít.

A „second hand forradalom” kitörése sejteti, hogy – tudatosan vagy tudatlanul – milyen gyorsasággal épülnek le emberek előítéletei.

Ali Wayne HOLDBLOG-nak adott interjújában elmagyarázza, hogy a napjaink óriási nemzetközi vitáit kiváltó megállapodás éppenséggel csak alátámasztja Biden elnök ENSZ-ben elmondott beszédét.

Megtörhető lenne a Mastercard és a Visa duopol helyzete a magyar piacon? Mit nyernének a fogyasztók, ha az iparágban egy helyi belépő teremtene versenyhelyzetet?

Tovább a cikkhez
Podcast ajánló

Podcastereink ezen a héten a HOLD Alapkezelő Befektetési igazgatójával, Móricz Dániellel beszélgettek többek között a magyar lakosság befektetési szokásairól.

Tovább a cikkhez
Gazdaság

Hatalmas emelkedést figyelhettünk meg az utóbbi időben a gáz tőzsdei árában. Mi áll a folyamat mögött és hogyan fog ez hatni Magyarországra?

Kiemelkedően teljesít a használt autó piac! A szűkös kínálat miatt magas hozamra tehet szert, aki a pandémia első hulláma előtt vásárolt autójától most válna meg.

Tovább a cikkhez
Tőzsde

Új termékkel állt elő az Amazon: Elkészült a robot, ami rengeteg segítséget nyújthat a ház körül!

Tovább a cikkhez