Plusz pénzt kínálunk! – HOLD Online vagyonkezelés

Horrorinflációban is jóváírással támogatjuk azon meglévő és új ügyfeleinket, akik legalább 3 millió forint új megtakarítást helyeznek el a HOLD Online vagyonkezelési szolgáltatásban.

Mit kezdjen a mostani piaci környezetben néhány millió forint megtakarítással egy befektető? – tettük fel a nem is annyira költői kérdést még januárban.

A példa kedvéért életre hívott, néhány millió forintos képzeletbeli befektetőnk ekkor Online Olivér volt, a mi nagyon is saját NPC-karakterünk – akin a HAH podcasterei jót szórakoztak –, a január végi piaci környezet pedig visszanézne egy békebeli sétamenetnek tűnik ahhoz képest, ami mostanra, tavasz közepére kibontakozott a gazdaságban – bankpánikkal és 25 százalék feletti, régiórekorder magyar inflációval.

Ha Olivér a bankszámláján pihenteti a pénzét, az a rekordmagas infláció és az alacsony betéti kamatok mellett napról napra veszít értékéből – írtuk, és azóta is tartjuk! Jelenleg közel 8000 ezer milliárd forint pihen bankbetétekben, ezen az összegen 1000 milliárd forintot nem keres meg (tehát bukik el) évente a magyar lakosság.

Mit tegyen az, aki megelégeli a betét-malacperselyt és a horrorinflációt?

Lehetőség, hogy kereskedni kezd – kötvényekkel, részvényekkel, devizákkal, certifikátokkal, befektetési termékek közel végtelen tárházával – saját kútfőből, például egy brókercégen keresztül. Ezen az úton rengeteg energiát kell információgyűjtésre és akár napi szintű kereskedésre fordítani, hogy a portfólió eredményes legyen. A zöldben maradás pedig így sem garantált… 

Egy másik opció elfogadni bölcs belátással azt, amiről számos tanulmány született már: az intézményi befektetők – tehát a profik, például befektetési alapok portfóliókezelői, akik a tőkepiacokkal kelnek és fekszenek – hosszú távon kimutathatóan jobb eredményt érnek el a lakossági befektetőknél. Egy másik hosszú távú tendencia is megállta a helyét az elmúlt nem kevés évtizedben; a tőzsdei piacok magasabb hozamot adnak a valamilyen anomália miatt aktuálisan néhány évig magas kamatkörnyezetben jól teljesítő állampapíroknál.

A vagyonkezelés egy lehetőség szakértői kezekre bízni a megtakarításokat.

Ezen a piacon belül is egy kényelmes és online, már néhány millió forinttól is elérhető szolgáltatás a HOLD Online vagyonkezelés.

Prémium szolgáltatás, mindenkinek

Ügyfeleink portfólióit kockázatvállalási hajlandóságuktól függően, a számukra legalkalmasabb formában alakítjuk ki és mi, a HOLD, mint vagyonkezelő végezzük el a befektetésekkel kapcsolatos összes teendőt.

Mi döntünk arról, hogy milyen részvényekbe, kötvényekbe és egyéb pénzpiaci eszközökbe fektetjük az ügyfeleink által ránk bízott vagyont (ez a portfóliókezelés). A gazdasági helyzet és a befektetési lehetőségek folyamatos változása miatt akár napi szinten módosítjuk ügyfeleink portfólióját – ugyanúgy, ahogy több mint 25 éve csináljuk a privát vagyonkezelési üzletágban.

Az eszközök kiválasztásakor jellemzően 3-5 éves, de akár évtizedes időtávon gondolkozunk.

Eddig a vagyonkezelés csak a legvagyonosabb ügyfelek számára volt opció a magyar piacon, de most, a technikai fejlesztéseinknek köszönhetően, elérhetővé tettük minden tudatos befektető számára.

Plusz pénzt adunk

A Plusz Pénz Akció keretében most a 2023. évi Tartós Befektetési Számlán elhelyezett legalább 3 millió forintos új megtakarítás után a befektetett összeg 1 százalékával, míg 12 millió forinttól az új befeketetés 1,5 százalékával megegyező mértékű pénzjóváírásban részesítjük – három részletben, a következő három évben.

Tehát például 12 millió forint új forrás elhelyezése és a hűségfeltételek teljesülése esetén 2024-ben, a jóváírási napon, 60.000 forint Plusz Pénzt kap a HOLD-tól, majd 2025-ben és 2026-ban is további 60.000-60.000 Ft érkezik számlájára.

A kampány időtartama: 2023. május 1. – június 25.

További részletek ezen az oldalon.

JOGI NYILATKOZAT

A dokumentumban foglaltak nem minősülnek befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, befektetési elemzésnek, az abban foglaltak alapján a HOLD Alapkezelő Zrt.-vel szemben igény nem érvényesíthető, azokért a HOLD Alapkezelő Zrt. felelősséget nem vállal. A tájékoztató nem teljeskörű, csupán figyelemfelhívás célját szolgálja. Jóváírás pontos részleteiről tájékozódjon hirdetményünkben.