Plusz pénzt kínálunk!

Akár több mint 1 millió forint jóváírással támogatjuk azon meglévő és új ügyfeleinket, akik most bizalmat adnak a HOLD Online vagyonkezelésnek.

Mit kezdjen a mostani piaci környezetben néhány millió forint megtakarítással egy befektető? – hívjuk őt Online Olivérnek.

Ha Olivér a bankszámláján pihenteti a pénzét, az a rekordmagas infláció és az alacsony betéti kamatok mellett napról napra veszít értékéből.

Ha Olivér megelégeli ezt és úgy dönt, hogy kereskedni kezd – kötvényekkel, részvényekkel, devizákkal – saját kútfőből, például egy brókercégen keresztül, rengeteg energiát kell információgyűjtésre és akár napi szintű kereskedésre fordítania, hogy eredményes legyen – ami így sem garantált… 

Online Olivértől viszont bölcs belátással elfogadja azt, amiről számos tanulmány született már: az intézményi befektetők – akik a tőkepiacokkal kelnek és fekszenek, ez a szakmájuk – hosszú távon kimutathatóan jobb eredményt érnek el a lakossági befektetőknél. Olivér egy másik hosszú távú tendenciával is tisztában van; a tőzsdei piacok magasabb hozamot adnak az állampapíroknál.

A vagyonkezelés egy lehetőség szakértői kezekre bízni a megtakarításokat.

Olivér ezen a piacon belül is egy kényelmes és online, már néhány millió forinttól is elérhető szolgáltatásnak ad bizalmat:

a HOLD Online vagyonkezelésnek.

Prémium szolgáltatás, mindenkinek

Ügyfeleink portfólióit kockázatvállalási hajlandóságuktól függően, a számukra legalkalmasabb formában alakítjuk ki és mi, a HOLD, mint vagyonkezelő végezzük el a befektetésekkel kapcsolatos összes teendőt.

Mi döntünk arról, hogy milyen részvényekbe, kötvényekbe és egyéb pénzpiaci eszközökbe fektetjük az ügyfeleink által ránk bízott vagyont. A gazdasági helyzet és a befektetési lehetőségek folyamatos változása miatt akár napi szinten módosítjuk ügyfeleink portfólióját – ugyanúgy, ahogy több mint 25 éve csináljuk a privát vagyonkezelési üzletágban.

Az eszközök kiválasztásakor jellemzően 3-5 éves, de akár évtizedes időtávon gondolkozunk.

Eddig a vagyonkezelés csak a legvagyonosabb ügyfelek számára volt elérhető a magyar piacon, de most a technikai fejlesztéseinknek köszönhetően lehetővé tudtuk tenni egy szélesebb kör számára is.

Plusz pénzt adunk

A Plusz Pénz Akció keretében most a HOLD Online vagyonkezelési szolgáltatásába beérkezett minimum 3 millió forintos új beutalás után jóváírjuk ügyfelünk Tartós Befektetési Számláján a befektetett összeg 1 százalékát, 12 millió forinttól pedig 1,5 százalékát – három részletben, a következő három évben.

A kampány időtartama: 2023. január 23. – február 28.

Látogasson el oldalunkra, ahol Online Olivér példáján keresztül bemutatjuk a szolgáltatást és hogy mennyi plusz pénzt kaphat!

JOGI NYILATKOZAT

A dokumentumban foglaltak nem minősülnek befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, befektetési elemzésnek, az abban foglaltak alapján a HOLD Alapkezelő Zrt.-vel szemben igény nem érvényesíthető, azokért a HOLD Alapkezelő Zrt. felelősséget nem vállal.