Jogi nyilatkozat

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Az oldalon közölt hírek, elemzések és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek és befektetési ajánlást nem tartalmaznak.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen blog nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!
Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő véleményre, információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Az Alapblog üzemeltetője, a HOLD Alapkezelő Zrt. és a blog szerzői azon tőzsdei és tőzsdén kívüli társaságokkal, amelyekkel kapcsolatos híreket, elemzéseket és egyéb írásokat a blog megjelentet üzleti kapcsolatot tarthatnak fenn akár közvetlenül, akár érdekeltségükbe tartozó gazdasági társaságon, leánycégen keresztül.

A blog szerzői a tőzsdén saját nevükben kereskednek és tőzsdei vagy tőzsdén kívüli társaságok részvényeivel rendelkeznek. Meggyőződésünk szerint korrekt tájékoztatást és elemzést csak valós piaci tapasztalattal rendelkező személyek tudnak a befektetési piacokról adni. Az esetleges tőzsdei érdekeltség azonban szerzőink cikkeit, véleményét, tájékoztatását nem befolyásolhatja. Érdekeltségen alapuló, esetleg részrehajló vagy megtévesztő tájékoztatás vagy vélemény esetén az adott szerzővel az oldal haladéktalanul megszakítja a kapcsolatot és megteszi a szükséges jogi lépéseket is.

Fotók forrása 2017. január 5-től: 123rf.com, 2020.november 27-től: shutterstock.com, ellenkező esetben a fotók forrásának megjelölése a cikkben található.

A weboldal a HOLD Alapkezelő Zrt. kereskedelmi kommunikációját tartalmazza. A befektetések kockázattal járnak. A tájékoztatás nem teljes körű, a befektetési döntése előtt a weboldalon elérhető információ mellett tájékozódjon az elérhető pénzügyi eszközök tájékoztatójából, kezelési szabályzatából. A HOLD Alapkezelő Zrt. nem vállal felelősséget a weboldalon elérhető információ naprakészségéért és az azok alapján meghozott döntések következményeiért, a felelősségét a legteljesebb körben és mértékben kizárja.

A HOLDBLOG csapata