Hétvégi cikkajánló

Holdblogról ajánljuk

Kasper Rorsted története felveti a kérdést, hogy mi is egy cég szerepe. Ha szétromboljuk a vállalatot formáló emberek közösségét, de fél évtizedig nagyobb profitot termel így a cég, az értékteremtésnek vagy pusztításnak számít?

Nincs az a nemzetközi intézményesített támogatási forma, ami felveszi a versenyt a migránsok közvetlen hazautalásainak hatékonyságával. Nem csak felesleges volt, de rontott is a helyzeten a húsz év alatt összességében ezer milliárdos nagyságrendben kifizetett segély?

Hogyan lett volna elkerülhető a chiphiány, avagy nem mindig a versenytársak lemásolása a legjobb megoldás!

Tovább a cikkhez
Gazdaság

Ide költöznének a Budapestiek, kiderült melyik kerületek a legkeresettebbek a fővárosban!

Már csak pár hét az olimpiáig, de Japánban a védettség még mindig alacsony. Elég lesz ekkora átoltottság, hogy ne robbanjon be a vírus a sportesemény után?

Nem kell aggódnia az édesszájúaknak, a Ferrero vezetője kijelentette, hogy a vállalat továbbra sem lép az egészséges ételek útjára! Vajon a befektetők is örülnek ennek a döntésnek?

A viselkedési közgazdaságtan területén jártas Dan Ariely olyan hétköznapi jelenségeket tesz érthetővé, mint az Ikea effektus, vagy hogy miért gondoljuk, hogy egyetlen politikus sem őszinte.

Tovább a cikkhez
Tőzsde

5 megdöbbentő szám a héten tőzsdére ment Robinhoodról.

Újabb szintre lépett az űrverseny! A Virgin Galactic alapítója Richard Branson 9 nappal szeretné megelőzni Bezost a Holdra szállásban.

Tovább a cikkhez
Érdekesség

Podcastereink a medencében is megméretettek, a videóból kiderül Balázs, Zsolt vagy Gábor nyerte-e meg az úszóversenyt!

Tovább a cikkhez