Klasszis 2023 – Háromszor HOLD!

Támogassa szavazatával a HOLD Alapkezelőt és szakembereit, Szőcs Gábort és Szabó Balázst a hazai befektetésialap-piac „Oscar-gáláján”!

A Privátbankár.hu Klasszis díjátadón idén a jubileumi tizedik alkalommal díjazzák a szakmánk portfóliókezelő szakembereinek és alapkezelő cégeinek teljesítményét.

Tizenhat kategóriában a szakma, a szakmai zsűri és a számok valósága dönt – és ez így helyes –, viszont bizonyos díjak elbírálásánál nagy súlyt kapnak a közönség szavazatai.

Ilyen kategóriák:

Az Év Portfóliómenedzsere (2023)

Jelöltünk Szőcs Gábor, a HOLD Alapkezelő szenior portfóliókezelője és partnere.

Gábor tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte pénzügy mester szakon. Közel 17 éve, 2006-ban csatlakozott a HOLD Alapkezelő csapatához, mint elemző. 2009-ben portfóliókezelővé, 2015-ben szenior portfóliókezelővé lépett elő. A HOLD Orion abszolút hozamos alapot 5 éve, a HOLD Közép-Európai Részvény alapot bő 14 éve menedzseli. A globális energiapiacok szakértőjeként, elemzéssel és befektetési ötletekkel segíti a HOLD más részvény és abszolút hozamos stratégiáit is. Gábor 2016-ban elnyerte az „Év Junior Portfóliómenedzsere” díjat a Klasszis Díjátadón.

Befektetési startégiájának fókuszában mélyreható elemzésen nyugvó értékalapú aktív részvénykiválasztás áll. Gábor hisz abban, hogy az átlagnál hosszabb időhorizonttal és kontrariánus attitűddel jelentős többlethozam érhető el a piacokhoz képest – érdemes elolvasni a cikkeit és a vele készült interjúkat a HOLDBLOG-on.

Szőcs Gábor, a HOLD Alapkezelő szenior portfóliókezelője és partnere

Az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere (2023)

Jelöltünk Szabó Balázs, a HOLD portfóliókezelője és vezérigazgató-helyettese. 

Alapszakos diplomáját az ELTE alkalmazott közgazdaságtan szakon 2013-ban, mesterszakos diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy szak befektetéselemző szakirányán szerezte 2016-ban. Egyetemi tanulmányai alatt a Rajk Szakkollégium tagja volt. 2016-ban kezdett dolgozni részvényelemzőként a HOLD Alapkezelőben. Elsősorban ipari, energia, hajózási, illetve légiközlekedéssel kapcsolatos cégeket elemez. 2018 májusától a HOLD Expedíció Származtatott Befektetési Alap portfóliókezelője. 2019 óta a CEFA-EFFAS program keretei között tanít vállalatértékelést a Nemzetközi Bankárképzőben. 2022 novembere óta a HOLD Alapkezelő vezérigazgató-helyettese. 

Balázs rendszeres szerzője a HOLDBLOG-nak és résztvevője a HOLD After Hours-podcastnak.

Szabó Balázs, a HOLD portfóliókezelője és vezérigazgató-helyettese 

Az Év Alapkezelője (2023) kategóriában:

Jelöltünk az 1994 óta működő HOLD, Magyarország legnagyobb független és legtöbbet díjazott alapkezelője.

Köszönjük, ha az ezen a linken elérhető közönségszavazáson a HOLD Alapkezelőt és szakembereit támogatja!

A szavazás április 10-én 23:59-ig tart.