Tesla Model X mint postaláda?

Igen, ma már akár ez is lehetséges. Igaz, kell hozzá némi kreativitás, egy-két modern technikai eszköz – egy okostelefon, néhány alkalmazás, egy biztonsági kamera és egy tablettel összekötött intelligens kaputelefon mindenképp –, meg egy okostelefonról is vezérelhető Tesla Model X.

Ha mind ez megvan és a technika is hibátlanul működik, már nem lehet probléma egy csomag átvétele még akkor sem, ha éppen nem tartózkodunk otthon, amikor a futár becsönget hozzánk.

Az alábbi videót néhány nappal ezelőtt egy londoni fiatalember – bizonyos Aidan O’Byrne – osztotta meg a népszerű közösségi oldalon.

Manapság már egyre több autógyártó kínálja vagy fejleszti egyes modelljeihez a felhőalapú nyitás-zárás funkciót alkalmazáson keresztül. A videót megosztó Tesla tulajdonos viszont magánakcióban alkotta meg azt, amit az imént láttak. Egyszerűen „csak” összerakta a rendelkezésére álló technikai feltételeket. Igazán ügyes!

A Tesla mindenható ura, Elon Musk pedig minden bizonnyal köszönte szépen az ingyen (?) reklámot, hiszen az évek óta veszteséget termelő cégének minden „falat kenyérre” nagy szüksége van az életben maradáshoz.