Napi 150 dobás zsinórban

Jim Ullrich, 83 éves adóügyekre szakosodott ügyvéd biztosan leverne téged büntetőzésben. Talán még Steph Curry-t is. Mi a titka?

Hetente hat nap gyakorlás reggel 5-től és 150 dobás zsinórban, aztán még addig dob, amíg nem véti el. Személyes rekordja 280 bedobott büntető zsinórban. Aki már próbálta, az tudja, hogy azért ez nem piskóta.

Minden egyes dobásáról statisztikát vezet 70 éves kora óta, és vasszigorú étrendet tart hozzá.

Sosem késő belekezdeni valami nagy és új dologba – a mániákus rendszerezettség előnyt jelent. Die Hard napirenddel meg lehet csinálni.

Büntetőzés 83 évesen

Jim Ullrich, 83 éves adóügyekre szakosodott ügyvéd biztosan leverne téged büntetőzésben, de tán még Steph Curryt is. Mi a titka? Hetente hat nap gyakorlás reggel 5-től és 150 dobás zsinórban, aztán még dob addig, amíg nem véti el, személyes rekordja 280 bedobott zsinórban, ami azért nem piskóta, aki már próbálta. Minden egyes dobásáról statisztikát vezet 70 éves kora óta és vasszigorú étrendet tart hozzá. Sose késő belekezdeni valami nagy és új dologba, és a mániákus rendszerezettség előny hozzá. Die hard napirenddel meg lehet csinálni.
https://www.wsj.com/articles/this-83-year-old-can-beat-youand-maybe-stephen-curryat-free-throws-11649454736

Közzétette: Vakmajom – 2022. április 9., szombat

Forrás: Vakmajom Facebook-oldala