Valentin-nap: Ezzel (ne) lepd meg a párod!

Február 14., Valentin-nap. Sok ember látogat el a mai nap folyamán a legkülönbözőbb boltokba, hogy valamilyen ajándékkal kedveskedjen a partnerének. Két, az elmúlt években készített felmérés alapján pedig szeretnénk segíteni olvasóinknak, hogy ne kelljen túl sokáig döntésképtelenül álldogálniuk a polcok előtt.

Egy 2019-es kutatás szerint átlagosan kicsit több, mint 13 ezer forintot fordítunk a Szerelem Ünnepére. Na de vajon mire költsük el idén ezt az összeget?

Először is kezdjük azzal, hogy mire biztosan ne!

A 2021-es felmérésben megkérdezett nők szerint a legrosszabb, amit tehetünk ezzel a pénzzel, ha nem is veszünk semmit, hanem inkább csak simán átadjuk ajándékként. A férfiknál a plüssállatok nyerték el a legrosszabb ajándék címet.

Ha pedig egy férfi arcán őszinte örömet szeretnénk látni, ezt kicsalni egy elektronikai eszközzel van a legnagyobb esélyünk – hölgyeknél pedig egy csokor virággal. Ez derül ki a 2019-es felmérésből.

Arra a kérdésre pedig, hogy hol adjuk át ezeket az ajándékokat egyértelmű válaszként az éttermi vacsora született, az olyan ritka kérdések egyike a 2019-es felmérésben, amelyben mindkét nem egyetértett.