Kapcsolat

HOLDBLOG impresszum

Kiadja

HOLD Alapkezelő Zrt.

1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Főszerkesztő

Topolay Gábor

holdblog@holdblog.hu

Szerkesztő

Gábor Babett

Szerzők

Balásy Zsolt, Bilibók Botond, Dózsa Gergely, Énekes Tamás, Ferenczy Dániel, Harmati István, Hézinger István, Ifkovics Ábrahám, Jávorka Imre, Karácsony Tamás, Kiss József, Kun-Welsz Edit, Lajer Máté, Maróti Ádám, Móricz Dániel, Muhi Gergely, Murka Domonkos, Nagy Attila, Nemeskéry Gergely, Orosz Gergő, Petercsák Tibor, Somogyi Botond, Soós Péter, Szabó Balázs, Szabó Dávid, Szabó László, Szabó Péter Levente, Szakonyi Péter, Sziklai Zsolt, Szőcs Gábor, Tuli Péter, Vakmajom, Vendégszerző, Victor Tamás Máté, Zentai Péter, Zsiday Viktor

Fotók forrása 2017. január 5-től: 123rf.com, 2020. november 27-től: shutterstock.com, 2024. január 1-től a gettyimages.com, ellenkező esetben a fotók forrásának megjelölése a cikkben található.

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

Jogi nyilatkozat:

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Az oldalon közölt hírek, elemzések és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek és befektetési ajánlást nem tartalmaznak.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen blog nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!
Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő véleményre, információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
A HOLDBLOG üzemeltetője, a HOLD Alapkezelő Zrt. és a blog szerzői azon tőzsdei és tőzsdén kívüli társaságokkal, amelyekkel kapcsolatos híreket, elemzéseket és egyéb írásokat a blog megjelentet üzleti kapcsolatot tarthatnak fenn akár közvetlenül, akár érdekeltségükbe tartozó gazdasági társaságon, leánycégen keresztül.

A blog szerzői a tőzsdén saját nevükben kereskednek és tőzsdei vagy tőzsdén kívüli társaságok részvényeivel rendelkeznek. Meggyőződésünk szerint korrekt tájékoztatást és elemzést csak valós piaci tapasztalattal rendelkező személyek tudnak a befektetési piacokról adni. Az esetleges tőzsdei érdekeltség azonban szerzőink cikkeit, véleményét, tájékoztatását nem befolyásolhatja. Érdekeltségen alapuló, esetleg részrehajló vagy megtévesztő tájékoztatás vagy vélemény esetén az adott szerzővel az oldal haladéktalanul megszakítja a kapcsolatot és megteszi a szükséges jogi lépéseket is.

A HOLDBLOG csapata