Marketing nyilatkozat

Tájékoztatás

Marketing célú hozzájáruló nyilatkozat

A marketing célú nyilatkozat megtétele arra szolgál, hogy a nyilatkozatban megjelölt Ügyfél személyes adatait a HOLD Alapforgalmazó Zrt. további termékeinek, és szolgáltatásainak ajánlása céljából kezelje, és szolgáltatásaival kapcsolatos híreket, információkat tartalmazó tájékoztatásait, termékeire vonatkozó szerződési ajánlatait. Ügyfél a marketing megkereséshez való hozzájárulása esetén kijelenti, hogy adatszolgáltatása önkéntes, tudomással bír arról, hogy hozzájáruló nyilatkozatát bármikor korlátozás és indoklás nélkül visszavonhatja.

A hozzájárulás egyben felhatalmazza az adatkezelőt az átadott adatok kezeléséhez szükséges belső technikai műveletek elvégzésére is.

A HOLD Alapforgalmazó Zrt.-t az adatkezelés joga addig illeti meg, amíg az Ügyfél hozzájárulását írásbeli nyilatkozatával vissza nem vonja. Az Ügyfél nyilatkozatának visszavonását az alábbi címen jelentheti be, írásos formában: HOLD Alapforgalmazó Zrt. 1123 Budapest, Alkotás utca 50., vagy e-mailben a info@hold.hu e-mail címen.

A marketing célú hozzájáruló nyilatkozat kitöltése önkéntes, elmaradása esetén semmilyen hátrány nem éri szolgáltatásaink igénybe vétele során, azonban nem tudjuk Önt tájékoztatni a HOLD Alapforgalmazó Zrt. termékeinek megújulásáról, szolgáltatási körének bővüléséről.